Showbiz, Stiri

Irinel Columbeanu nu se ţine de promisiuni faţă de Monica şi refuză să o lase pe fetiţă în SUA

Tatăl nu-i permite Irinucăi să-şi vadă mama decât pe teritoriul României

irinel-columbeanu-monica-gabor-conflict

Monica Gabor si Irinel Columbeanu sunt la un pas de un nou conflict. Omul de afaceri nu este de acord sa isi lase fetita in America, in vacanta de iarna, asa cum mama acesteia se astepta sa se intample.

Se pare ca un nou conflict se va ivi cat de curand intre fostii soti Monica Gabor si Irinel Columbeanu. Omul de afaceri nu este de acord sa isi lase fetita in America, la mama ei, in perioada vacantei de iarna, scrie presa mondenă.

Si asta in conditiile in care fosta doamna Columbeanu a renuntat la a mai lupta in instanta pentru custodia micutei tocmai pentru ca primise promisiunea ca va petrece, din cand in cand, vacanta alaturi de micuta peste ocean.

irina-columbeanu-ftv

„Irina si-a manifestat dorinta de a veni în SUA în repetate randuri. Ca urmare, tatal copilului ne-a promis atat mie, cat si fiicei noastre ca îi va permite sa vina sa ma viziteze în SUA, în functie de vacantele scolare. Asadar, Iri mi-a dat cuvantul si cred ca este de buna- credinta”, a mentionat Monica in momentul in care a decis sa renunte la lupta in instanta cu fostul ei sot.

Monica Gabor nu si-a mai vazut fetita de luni bune si inca spera sa o aduca in America, macar pentru doua saptamani.

blank