Showbiz, Stiri

Irinel Columbeanu isi executa silit fosta sotie

Irinel Columbeanu este hotarat sa recupereze pensia alimentara retroactiva de la Monica Gabor

 

Irinel ColumbeanuIrinel Colmbeanu parca deabea astepta sa se intoarca in tara fosta lui sotie, Monica Gabor, ca sa ii ceara datoriile. Chiar daca Monica Gabor s-a intors in tara cu zambetul pe buze fiind in atentia tuturor, parca acesta a palit de tot de pe fata ei cand a auzit ca o sa fie executata silit de avocatii fostului sot, Irinel Columbeanu, pentru pensia alimentara retroactiva, bani ce trebuiau achitati pentru fiica ei, Irina.

 

Irinel Columbeanu nu a stat mult pe ganduri si deja a inceput toate formaliatile pentru a recupera aproximativ 22.000 de lei datorie de la fosta sotie. Executorul ar urma sa recupereze datoria din conturile personale ale Monicai, din Romania, iar daca nu gaseste bani suficienti, poate ataca si propietatile acesteia. Fosta doamna Columbeanu trebuia sa plateasca aceste datorii, conform unei decizii judecatoresti, inca din anul 2011 insa nu a facut acest lucru, fapt ce a dus la aceste actiuni din partea lui Irinel Columbeanu.

 

Chiar daca Monica Gabor incearca sa nu para asa de afectata, totusi si-a petrecut intreaga zi cu fiica ei, Irina, si a dus-o la piscina.

 

Irinel Columbeanu, om de afaceri, a fost insurat cu Monica Gabor. Relatia lor a fost mereu in atentia presei si a publicului tocmai datorita diferentei foarte mari de varsta dintre cei doi. Chiar si asa Irinel Columbeanu a fost cu mult inaintea ultimei foste sotii in atentia prese, pentru ca a fost mereu inconjurat si vazut alaturi de femei mult mai tinere ca el si atragatoare. Faima a sporit din momentul in care Monica Gabor a pasit in lumea si familia lui Irinel Columbeanu.

 

blank
blank