Showbiz, Stiri

Irinel Columbeanu consideră despărţirea de Alexandra o nenorocire?!

Fostul soţ al Monicăi Gabor regretă că presiunea mediatică a dus la ruptură

Irinel (5)

Deşi ea nu recunoaşte nici în ruptul capului că a avut o relaţie cu Irinel Columbeanu, afaceristul susţine că suferă în urma despărţirii de cea care a fost supranumită „noua Moni Gabor”.

Irinel Columbeanu susţine că suferă în urma despărţirii de Alexandra Hodiş, manechinul în vârstă de 18 ani care a fost asemănată cu Monica Gabor, fosta soţie a afaceristului.

Fostul soţ al lui Moni se plânge că, din cauza presiunii mediatice, nu poate avea lângă el persoanele pe care le place cu adevărat, acesta fiind, de altfel, spune el, şi motivul pentru care relaţia cu Alexandra nu a mers. Mai mult, el a lăsat să se înţeleagă că este cel responsabil pentru faptul că viaţa modelului a devenit un subiect de presă, acum, într-o perioadă în care aceasta trebuie să se concentreze asupra şcolii.

„Persoane care îmi plac mie, curate, cinstite fug mâncând pământul datorită faptului că presa e tot timpul în jurul meu. Mă simt responsabil pentru această nenorocire care i s-a întâmplat (faptul că viaţa Alexandrei a fost expusă, n.r.)”, a declarat Iri la Pro TV.

Întrebat despre asemănarea dintre Alexandra şi Monica, Iri a declarat că lui nu i se pare că fosta soţie şi fosta iubită ar avea ceva în comun, atât din punct de vedere fizic, cât şi al caracterului.

„Nu mi se pare că seamănă deloc cu fosta mea soţie şi, cu siguranţă, nici pe dinafară, nici la caracter. Este o fată care nu are nevoie de ajutorul nimănui”, a adăugat el.

 

 

blank