Showbiz, Stiri

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn?!

Tatăl său joacă la Bingo ca să-şi ajute fiul să o întreţină pe tinerica Alexandra Hodiş

10-VLAD1866-ion-columbeanu_739dca222e

Ion Columbeanu (87 de ani) nu vrea să-şi lase fiul la greu. Pentru că Irinel (56 de ani) nu mai e la fel de bogat, ba chiar i s-a pus sechestru pe bunuri, bătrânul nu vrea cu nici un preţ să-şi lase băiatul la necaz. Şi a găsit, se pare, o soluţie: joacă la Bingo. Iar dacă va câştiga, cu siguranţă fiul său va avea bani de cheltuit cu noua lui cucerire, Alexandra Hodiş (20 de ani).

Recent, Ion Columbeanu a fost zărit cumpărând, din zona Victoriei, un teanc de bilete la Bingo. Galant, ca de obicei, seniorul a rugat-o pe vânzătoare să-l ajute să completeze cupoanele cu pricina. După ce i-a şoptit femeii ceva ce a făcut-o să zâmbească, tatăl lui Irinel a plecat, sperând că va reuşi să pună mâna pe o sumă mare.

10-DB135243_a1bc0b1242

Se pare că aceasta e una dintre soluţiile salvatoare pentru a-l scoate din impasul în care a intrat pe fostul miliardar de la Izvorani. După ce a făcut un împrumut de peste 6 milioane de euro, Irinel Columbeanu a ajuns în nefericita situaţie de a i se pune sechestru pe bunuri din cauza neplăţii. Şi cum de ceva vreme omul de afaceri şi-a tras iubită cu 36 de ani mai tânără, al cărei obraz subţire cu mare cheltuială se ţine, bătrânul Columbeanu vrea să-i dea o mână de ajutor fiului său.

Astfel, dacă Zeiţa Fortuna îi va zâmbi şi va pune mâna pe marele premiu de la Bingo, el îi va dărui lui Irinel o parte din bani, ca să-şi rezolve atât problemele din afaceri, cât şi pe cele sentimentale.

 

 

blank