Actualitate, Featured

Irina Tănase, la spital! Iata amanunte despre internare

O informație-bombă a apărut în spațiul public, în această săptămână. Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, și iubita sa, Irina Alexandra Tănase, traversează o perioadă grea.
Irina Tănase a fost internată în spital, din cauza unor probleme medicale. Acum au ieșit la iveală noi detalii privind internarea sa.

Logodnica liderului PSD, Liviu Dragnea, are oarece probleme după vacanța de iarnă prelungită, ea fiind internată de cîteva zile în spitalul Sanador din zona Pieței Victoriei.
Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecțiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secția de chirurgie. Aflată pe patul de suferință, astăzi, virtuala soție a președintelui Camerei Deputaților a primit, conform acelorași surse, o vizită de rang înalt: nimeni alta decît primul-ministru Viorica Dăncilă, care și-a rupt un pic de timp într-o zi cu o agendă foarte grea, ținînd cont de votarea bugetului în parlament, pentru a fi alături de posibila viitoare Primă-Doamnă.

A fost vizitată de Viorica Dăncilă
Internată în spital, Irina Tănase a fost vizitată de premierul României, Viorica Dăncilă. Miercuri, șefa Executivului și-a făcut loc în program și pentru a o vizita pe iubita liderului PSD, Liviu Dragnea.