Monden, Stiri

Irina Shayk data la o parte de o romanca!

Irina Shayk data la o parte de o romanca!

blankAlexandra Burde sau asa numita Shakira de Romania este cantareata si model. Ea este considerata una dintre cele mai frumoase romance din Spania, prestatiile Alexandrei inca nu o ameninta nici pe Lady Gaga si nici pe Heidi Klum.

Domnisoara s-a bucurat de ceva atentie din partea presei mondene. Zvonul ca Cristiano Ronaldo a cazut prada farmecului sau blond, uitand de relatia sa stabilita cu top-modelul Irina Shayk. Romanca a fost remarcata de super starul lui Real Madrid prin prezenta ei in tribunele stadionului Santiago Bernabeu. Cristiano Ronaldo a obtinut numarul ei de telefon si a bombardat-o cu mesaje uitind de logodnica rusoaica care statea acasa.

Idila lui Ronaldo a debutat pe vrema cand Alexandra avea o relatie cu fotbalistul Marcelo Djalo jucator la echipa de tineret al Realului. Maramuresanca noastra si-a facut simtita puterea de seductie pe planurile natale, unele gazete au barfito ca s-a invartit in jurul lui Silvius Prigoana. Aventurile sale amoroase ci si aventurile din lumea modelingului au adus-o pe paginile revistelor.

Alexandra merge inainte cu zvonurile si barfele  care ii aduc o anumita notorietate.

 

Alexandra Pascu.

 

blank