Featured, Showbiz

Irina Loghin şi Fuego au plâns împreună

Surprizele sa-u tinut lant pentru spectatorii care şi-au văzut idolul preferat schibinduse costume spectaculoase aproape după fiecareaparitie pe scena  “Eu îmi respect publicul şi îi arăt mereu recunoştinţă pentru ceea ce sunt. Iar felul în care aleg să îmi fac apariţia pe scenă, de fiecare dată, reflectă dragostea mea pentru cei care mă apreciază şi vin să mă vadă”, a declarat Paul Surugiu – Fuego.

blank

Surprizele sa-u tinut lant un moment savurat de public a fost cel în care şi-a făcut apariţia Paula Seling, care arăta spectaculos si a cântat magnific. Mai mult decât atât, frumoasa artistă a făcut un duet impresionant cu Fuego. Cei doi s-au ţinut de mână şi au smuls ropote de aplauze.

blank

Cel mai emoţionant moment a fost, însă, de departe, apariţia pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti a Irinel Loghin. Şi în ce alt moment putea să intre marea doamnă a muzicii populare româneşti în faţa publicului decât pe piesa “Împodobeste, mamă, bradul!”. Irina Loghin şi Fuego au plâns împreună, emoţionând publicul. Cei doi au sărbătorit, aseară, 15 ani de existenţă a proiectului “Mama şi fiul”.

blank

Finalul spectacolului a fost unul neaşteptat, întreaga scenă a sălii mari a TNB fiind supusă unei ninsori de poveste, moment în care Fuego a purtat o vestimentaţie realizată de Maria Miu, cunoscut scenograf şi costumier de teatru şi de film, premiată de UNITER.

blank

Chiar dacă spectacolul s-a terminat, Fuego nu şi-a lăsat fanii baltă! El a petrecut mai bine de o oră în holul mare al teatrului, oferind autografe şi pozându-se cu fanii. Aceştia i-au făcut numeroase cadouri, de la globuri inscriptionate cu numele lui şi buchete de flori până la torturi în formă de brăduţi, împodobiţi cu globuri din marţipan. “Oamenii vin să mă vadă cu drag, ori de câte ori am un spectacol, aşa că, atunci când pot, doresc să le întorc şi eu măcar puţin din gestul pe care ei îl fac, arătându-mi respectul faţă de ei prin aceste sesiuni de autografe şi fotografii de după concerte”, a mai spus Fuego.

blank