Irina Loghin
Showbiz

Irina Loghin, reacție emoționantă după moartea lui Benone Sinulescu: „Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu coleg!”

Irina Loghin a avut prima reacție după ce Benone Sinulescu s-a stins din viață șa vârsta de 84 de ani. Artista a scris pe Facebook un mesaj emoționant la aflarea veștii.

Ce spune Irina Loghin despre moartea lui Benone Sinulescu

“Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți! Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara! Avem melodii de referință împreuna și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni! Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu coleg!”, a scris Irina Loghin, pe pagina personală de Facebook.

Benone Sinulescu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară, s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Artistul se confrunta, de o bună perioadă, cu probleme grave de sănătate. Din păcate, o pneumonie agravată i-a fost fatală.

Irina Loghin este profund afectată de decesul lui Benone Sinulescu. Cei doi artiști aveau o relație specială, legată și de concertele la care au luat parte împreună, în diverse orașe din țară, de-a lungul timpului. Pe o rețea socială, interpreta de muzică populată a scris câteva cuvinte în memoria celui care i-a fost prieten și coleg.

Benone Sinulescu, colaborare cu Irina Loghin

Benone Sinulescu a cântat cu nume de legendă ale scenei folclorice româneşti, precum Maria Tănase, Ioana Radu, Ion Luican sau Irina Loghin. A fost solistul celor mai importante ansambluri folclorice din ţară, printre care şi Ansamblul Ciocârlia, despre care spune că „este cel mai mare ansamblu de pe planetă“. Împreună cu acesta a susţinut turnee la Moscova, la Kiev, precum şi la muntele Găina, în faţa a peste 150.000 de persoane.