Showbiz, Stiri

Irina Loghin despre Fuego

Irina Loghin despre Fuego : „M-a rugat sa-i fiu mama in videoclipul „Impodobeste mama bradul”

blankIrina Loghin a vorbit la cancantv despre relatia sa cu Fuego, pe numele sau adevarat Paul. Aceasta a avut numai cuvinte de lauda la adresa cantaretului si declara ca nimeni nu il cunoaste cu adevarat. Pacat ca nu ne da sansa sa il cunoastem si sta sa fie lovit din toate partile. Poate ii place, dar nu avem de unde sa stim.
Cert este ca Irina Loghin a ramas extrem de impresionata de tanarul Fuego dupa ce au filmat impreuna pentru „Impodobeste mama bradul”, si practic ea a ramas a doua mama pentru Paul.

„Fuego a venit cu un brat de flori la mine si m-a rugat sa-i fiu mama in videoclipul „Impodobeste mama bradul”. L-am chemat pe Gheorghe Turda sa-i fie tata. Nu mai plansesem atat de mult ca atunci de cand am inregistrat un cantec despre mama. De multe ori a trebuit sa oprim filmarile fiindca ma bufnea plansul cand se aseza in bratele mele. Eu chiar il consider pe Paul copilul meu. Voi nu-l cunoasteti. Este foarte credincios, saritor. . [..] Paul imprastie caldura. El a fost prieten cu Ana Maria, o fata extraordinara. Nu stiu ce s-a întâmplat dupa 7 ani. Deocamdata nu are iubita, dar roiesc fetele in jurul lui.”, a spus Irina Loghin.

blank