Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a absolvit școala din America. Adolescenta de 14 ani a ținut un discurs impresionant.

Irina Columbeanu, în vârstă de 14, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a absolvit un ciclu gimnazial la o școala din America. Irinel Columbeanu, extrem de mândru de reușita fiice sale, a postat pe rețele de socializare discursul de absolvire al Irinei.
Irina Columbeanu a absolvit școala în SUA
Irinel a făcut eforturi uriașe, din punct de vedere financiar, pentru a o trimite pe fiica lui la cele mai bune școli. Cât timp a locuit în România, Irina Columbeanu a învățat la liceul ”Anna de Noailles”, o instituție de învățământ internațională cu predare în limba franceză.

Proaspăta absolventă a fost extem de emoționată în timpul cuvântării pe care a ținut-o la școala din America, însă a fost suținută, din public de către mama ei, Monica Gabor.

Irina Columbeanu a fost în centrul atenției mass-media, încă din primele clipe de viață, ea a fost primul copil din România, a cărui naștere a fost filmată cap-coadă.

Irina Columbeanu felicitată de Monica Gabor cu ocazia zilei de naștere
Monica Gabor, mama Irinucăi, i-a transmis fiicei ei un mesaj emoționant pe Instagram, când fetița a împlinit 14 ani, la începutul acestui an.

„La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea m-a găsit când te-am născut acum 14 ani în urmă și a fost continuă de atunci. Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești din ce în ce mai mult. Te-ai dovedit a fi o persoană atât de inteligentă, distractivă și grijulie, care are atât de multe de dăruit în viață. Sunt încântată să văd ce îți rezervă viitorul. Să ai o zi de naștere minunată și să ți se îndeplinească toate dorințele”, a scris Monica Gabor pe Instagram.

Monica Gabor este profesoară de engleză și deține diplomă care atestă abilitățile. În 2019, fosta doamnă Columbeanu s-a căsătorit cu afaceristul de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, „Mr Pink”, ce deține o avere de 2,7 miliarde de dolari.