Showbiz, Stiri

Irezistibilul Cătălin Botezatu nu refuză nimic

Iată ce spune Cătălin Botezatu despre relaţiile sale! După principiul „Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place”, Cătălin Botezatu nu poate refuza ofertele irezistibile care pot apărea în fiecare zi. Până la urmă este un celibatar şi nu are de ce să facă altfel.

catalin-botezatu_27_db631c9da3Discret până acum în privinţa relaţiilor pe care le-a avut, Cătălin Botezatu a dezvăluit totuşi câte ceva din aventurile pe care le-a avut cu admiratoarele sale mai dezinhibate de-a lungul timpului.

Designerul a recunoscut faptul că au fost situaţii când domnişoare care doreau doar să fie în preajma lui i s-au oferit pe tavă şi că el, desigur, nu le-a refuzat.

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre aventurile sale din această vară. Designerul a declarat pentru ring.ro, deşi nu au fost relaţii serioase, nu a refuzat nici o domnişoară care şi-a dorit să-i ajungă în aşternut.

„Dacă spre dimineaţă, printre aburii alcoolului se întâmplă şi alte lucruri cu femeile, e firesc. Sunt sociabil şi mă bucur cu toată lumea. Se întâmplă să vină la masa mea, în fiecare weekend, zeci de fete frumoase. Unele doar îşi doresc să fie în preajma mea, cu altele poate am avut ceva”, a povestit Cătălin Botezatu.

blank