Showbiz, Stiri

Ireproşabile! Cele mai stilate vedete de pe Facebook

Vedetele, în afara reflectoarelor. La evenimente ne încântă mereu cu apariţiile impecabile, însă care este stilul vestimentar al vedetelor din România atunci când nu se află pe covorul roşu?

Dana Rogoz, sexy pe plajă în costum de baie

plaja16_13176600Datorita popularităţii reţelelor de socializare, tot mai multe persoane publice împărtăşesc fanilor diferite momente din viaţa lor, inclusiv ţinutele preferate.

Vedete precum Andreea Raicu, Malvina Cervenschi şi Dana Rogoz ne dau adevărate lecţii de stil prin intermediul Facebook-ului, care a devenit astfel o sursă se inspiraţie în ceea ce priveşte trendurile, dar şi spaţiul virtual unde se desfăşoară o competiţie acerbă între fashionistele autohtone.

andreea_raicu1.jpg2Malvina Cervenschi este una dintre cele mai active vedete de pe Facebook, delectându-şi fanii aproape zilnic cu ţinutele sale stilate, extrem de chic.

487465_645647225451519_2098321129_n.jpg2Fie că optează pentru rochii diafane, articole casual sau piese statement, Malvina arată întotdeuna extraordinar. Dragostea pentru modă este şi motivul pentru care Malvina şi-a creat propria colecţie de bijuterii şi eşarfe sub brand-ul „Malvenski”.

Îmalvina1.jpg2ntrebată despre stilul său vestimentar, Malvina a mărturisit că pentru ea este foarte important ca hainele să îi definească personalitatea şi să îmbine perfect naturaleţea, simplitatea şi rafinamentul.

malvina4.jpg2Stiulul vesel şi nonconformist al Danei Rogoz a propulsat-o rapid în topul celor mai apreciate fashioniste din România. Deşi are un blog de personal style, Dana îşi răsfaţă ocazional fanii de pe Facebook cu cele mai cool ţinute, strângând sute, chiar mii de like-uri.

dana_rogoz3.jpg2Anul acesta, Dana şi-a făcut debutul în lumea modei cu propria linie de clutch-uri foarte trendy, denumită „Moon by Dana Rogoz”. Genţile plic create de vedetă se diferenţiază de restul clutch-urilor prin design-ul inventiv, acestea având feţe detaşabile.

dana_rogoz1.jpg2Una dintre cele mai stilate vedete din România, Andreea Raicu, nu avea cum să lipsească din topul nostru. Adepta pieselor clasice, dar şi a combinaţiilor inedite, Andreea impresionează mereu prin eleganţă şi emană un rafinament inegalabil. Din dorinţa de a le ajuta pe toate femeile pentru care este un adevărat etalon de stil, vedeta de televiziune a lansat un DVD, „Codul bunelor ţinute”, un ghid practic din care poţi învăţa să te îmbraci corect, stilat şi modern.

andreea_raicu2.jpg2Andreea spune despre stilul său vestimentar că se înscrie în categoria urban-chic şi că nu îşi concepe garderoba fără rochii, indiferent că sunt casual sau elegante.

 

blank