Showbiz

Ipoteză şoc! Alex Velea face sex cu nevasta în… deplasare!

Alex Velea se pare că a reuşit să fraierească o ţară întreagă cu scenariul că ar fi amantul Antoniei, crescându-i astfel onorariul

velea
Brusc, de când a izbucnit scandalul în care sunt implicaţi Alex Velea (29 de ani), soţia lui, Ana (26 de ani), şi Antonia (24 de ani), celor doi solişti le-a crescut, peste noapte, precum cozonacul, numărul concertelor şi, implicit, onorariul.

Cum, potrivit apropiaţilor, totul este doar o înscenare, Alex nu mai poate sta departe de frumoasa lui nevastă, ciocolatia Ana, şi îşi dau întâlnire pe ascuns. În Bucureşti este riscant, deoarece au pe urmele lor armate întregi de paparazzi, aşa că se văd pe ascuns, pe unde apucă, în general în oraşele în care artistul are concerte.

Nici un impresar nu crede în mult vehiculatul divorţ dintre Alex Velea şi frumoasa lui soţie, Ana, căreia solistul i-a jurat credinţă veşnică în urmă cu trei ani.

Deunăzi, chiar DJ Tom Boxer, cel care s-a ocupat îndeaproape de cariera Antoniei, la debut, a făcut o afirmaţie care-i cam dă de gol pe protagoniştii acestui “trio conjugal”: “Nu cred că mediatizata legătură dintre Antonia şi Alex Velea ar fi pe bune. Poate fi o strategie de imagine, care ar aduce avantaje ambilor artişti”, a declarat acesta, destul de sigur pe cele spuse.

Iar ultimele informaţii care circulă sunt tocmai acelea că Alex Velea şi Ana s-ar vedea în afara Capitalei, iar valiza pe care aceasta o tot cară din domiciliul conjugal este de fapt pentru întâlnirile lor secrete.

Interesant este că Alex şi Ana, despre care s-a spus, la un moment dat, că ar fi divorţat la notar, nici că s-au grăbit să facă acest pas, lansând în eter zvonul că se vor despărţi abia prin septembrie, după vacanţa judecătorească, pe motiv că nu se înţeleg în privinţa împărţelii bunurilor comune.

Până atunci, Alex şi Antonia au timp berechet să mai facă bani grei din concerte, fără să îi intereseze câtuşi de puţin că unii fani, mai ortodocşi de fel, îi condamnă pentru imoralitate.

Alex Velea să fi decăzut etic atât de mult… numai pentru bani?!

 

blank
blank