IT&C, Stiri

iPhone-urile se fură mult mai des decât se sparg!

Cei mai grijulii cu gadget-urile sunt posesorii de tablete

iphone-broken1

Conform unui studiu realizat recent, utilizatorii de iPhone au cu 46% mai putine sanse, decat utilizatorii altor tipuri de smartphone-uri, sa aiba nevoie de un alt telefon fiindca device-ul marca Apple li s-a spart din intamplare. Totusi, au cu 65% mai multe sanse ca iPhone-ul sa le fie furat!

Compania de asigurari ProtectCell a realizat un studiu, pe baza a 2 milioane de polite de asigurare incheiate intre ei si posesori de smartphone-uri, iar concluzia este ca utilizatorii de iPhone au mai multe sanse sa fie nevoiti sa isi cumpere alt telefon dupa ce aceasta le este furat decat fiindca li s-ar sparge in mod accidental. In schimb, in cazul celorlalte tipuri de smartphone-uri, lucrurile stau exact invers!

In plus, s-a demonstrat ca posesorii de iPhone-uri au cu 11% mai putine sanse sa aiba nevoie de reparatii la telefonul mobil decat cei ce detin orice alt tip de telefon.

De asemenea, se pare ca utilizatorii de tableta sunt, de departe, mult mai grijulii cu gadget-urile lor decat posesorii de smartphone.