Actualitate, Stiri

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, oficial în România DIN NOAPTEA ACEASTA

Noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus, lansate la începutul lunii septembrie de Apple, sunt disponibile oficial în România din noaptea de joi spre vineri, prin intermediul operatorilor telecom Vodafone România, Orange România și Telekom România Mobile Communication, la prețuri ce pornesc de la 709 euro (fără abonament), respectiv 199 de euro (cu abonament).

iphone6_concept13-465x390

Cele două terminale mobile au putut fi pre-comandate încă din data de 24 octombrie direct de pe site-urile companiilor de telefonie mobilă și date.
Gigantul american Apple Inc a prezentat noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus pe data de 9 septembrie. Terminalele sunt disponibile în două versiuni, respectiv cu ecrane de 4,7 inci și 5,5 inci.

Din lume

Producătorii americani au anunțat, recent, că modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile în peste 115 țări până la sfârșitul anului, potrivit Reuters.
Noile iPhone-uri vor sosi până la sfârșitul lunii octombrie în alte 36 de state și teritorii din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Africa, potrivit datelor Apple.
Apple rămâne cea mai valoroasă marcă din lume, evaluată la 113,165 miliarde de euro (în creștere cu 3% comparativ cu anul trecut), potrivit ediției din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100 publicat recent. Acest clasament a fost realizat în urma analizării a peste 3.000 de branduri de companii din 16 industrii cu comparații între Europa, America și Asia.