IT&C, Stiri

iPhone 5C va fi lansat în mai multe culori

Zvonurile despre noul telefon nu mai contenesc. Deja s-a lansat ştirea potrivit căreia iPhone 5C va avea cel puţin 5 variante de culoare.

iPhone coloratInformaţiile despre iPhone-ul de buget se înmulţesc şi devin tot mai bogate în amănunte, iar puse cap la cap ştim deja destul de multe lucruri despre cum va arăta, cât va costa şi când se va lansa.

S-au dat mai multe variante de nume, iPhone Lite fiind ultima încercare a oamenilor din industrie, înainte să se afle că de fapt iPhone 5C va fi numele oficial.

Cel puţin până în momentul de faţă, existând şi posibilitatea ca cei de la Apple să se răzgândească. Deocamdată numele este iPhone 5 C, iar fiind vorba de un iPhone multicolor, litera „C” vine de la „colour”.

Telefonul pare să fie gândit pentru a răspunde aşteptărilor unui public tânăr, cu mai puţini bani de cheltuit şi interesat de achiziţionarea unui smartphone care să reflecte personalitatea fiecăruia.

Ultimele imagini ne arată o carcasă de culoare roşie, ducând la cinci numărul variantelor de culoare. Astfel, dacă informaţiile se confirmă, vom putea achiziţiona noul iPhone 5C în variantă de culoare roşie, galben, albastru, verde sau alb, contra unui preţ apropiat sumei de 490 dolari.

Cu puţin noroc, speculaţiile vor lua sfârşit la începutul lunii septembrie, dacă Apple va anunţa oficial noul model iPhone.

blank