IT&C, Stiri

iPhone 5 se vinde ca painea calda

iPhone 5 se vinde ca painea calda

 

Compania americana, care produce noul iPhone 5, a anulat comenzile de telefoane pe motiv ca sunt prea multe. In doar doua zile de la lansare, iPhone 5 a inregistrat un record in comenzi.

iphone 5

Astazi reprezentantii Apple au anuntat ca vor stopa primirea comenzilor pentru noul telefon iPhone 5 pentru ca nu se poate face fata, de moment, numarului mare de cereri. Zilnic sunt inregistrate 2 milioane de comenzi, numar care a depasit cu mult cererea la lansarea “fratelui mai mare”, iPhone 4S. Prima runda de comenzi iPhone 5 va fi livrata in jurul zilei de 21 septembrie, anul curent, dupa care se vor mai prelua si alte cereri.

 

Au dat lovitura

 

Potrivit criticilor financiari,  smartphone-urile, marca iPhone, sunt cele mai bine vandute produse din domeniu, generand companiei Apple o treime din venituri. „Precomenzile iPhone au depasit recordul precedent al iPhone 4S. Raspunsul cumparatorilor la iPhone 5 a fost fenomenal”, a declarat Philip Schiller, vicepresedinte  Apple, impresionat si el de succesul uluitor al noului model Iphone.

 

.

 
blank