Genoa, formația lui Ionuț Radu, a obținut un punct deosebit de important în lupta pentru evitarea retrogradării, remizând in-extremis cu Cagliari pe teren propriu, scor 1-1.

Ionuț Radu, a obținut un punct deosebit de important în lupta pentru evitarea retrogradării. O primă parte bună de sezon a fost anulată în ultimele două luni, când Genoa a bifat 8 rezultate negative la rând. Mai exact, cinci înfrângeri și 3 remize. Iar Genoa, fără victorie din 17 martie în Serie A, s-a transformat cât ai clipi într-o candidată la retrogradare.

Ajunsă pe locul 17, primul deasupra liniei, Genoa a primit sâmbătă vizita lui Cagliari. Din păcate pentru formația lui Radu, bilanțul negativ avea să persiste. Oaspeții au jucat mai bine în prima repriză și au deschis scorul în minutul 40, prin Pavoletti.

Genoa putea să piardă meciul definitiv în minutul 84, însă a fost salvată de parada formidabilă a lui Ionuț Radu, care a respins miraculos în corner o lovitură de cap la o fază fixă.

Norocul a ținut cu Genoa, iar Criscito a egalat din penalty în minutul 89, stabilind scorul final al partidei.

GENOA N-A SCĂPAT DE EMOȚII
Titularul naționalei U21 tremură încă pentru evitarea retrogradării. Cu o etapă înainte de final, Genoa e pe locul 17, cu 37 de puncte. Se va lupta pentru evitarea retrogradării cu Empoli, care e pe 18 și are un meci mai puțin.

În ultima etapă, formația lui Ionuț Radu joacă pe teren propriu cu Fiorentina, în timp ce Empoli mai are de jucat cu Torino, acasă, și în deplasare cu Inter.