Showbiz, Stiri

Ionut Iftimoaie vrea casa plina de copii

Ionut are deja un baietel si isi mai doreste inca unul, vrea sa duca traditia mai departe in familie

Ionut IftimoaieIonut Iftimoaie are o familie foarte frumoasa si proaspata mereu. Acesta a spus ca pentru el viata de familie incepe de vineri si se termina duminica, in restul saptamanii el fiind plecat, dar asa isi mentine viata de cuplu mai energica.

Cu toate acestea Ionut isi mai doreste un copil. Are deja un baieiel si vrea sa duca traditia mai departe in familie, mai ales ca sora lui a incercat dar nu prea i-a iesit. Sora lui Ionut Iftimoaie a facut pana acum 4 fete, iar fratele ei spera sa se opreasca la un moment dat, este clar ca nu o sa faca vreun baietel.

„Sincer, da! Mai vreau un baietel. Asta pentru ca imi place sa respect traditia la mine in familie, noi am fost doi baieti si doua fete. A incercat si sora mea sa duca mai departe traditia, dar nu i-a prea iesit, are patru fete. Sper sa se opreasca.

Secretul unei relatii de foarte lunga durata este foarte simplu: de luni pana joi sunt in Bucuresti, cu treaba, vineri, sambata si duminica sunt acasa cu familia. Deci, avem o relatie de weekend, asa ca relatia noastra este vesnic proaspata”, a spus Ionut Iftimoaie.

 

blank
blank