Ionuț Dolănescu
Showbiz

Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală cu casa moştenită de la Ion Dolănescu, pentru care s-a judecat cu fratele Dragoş

Ionuț Dolănescu și fratele Dragoș s-au judecat vreme bună pe casa regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu.Acum, după mai mulți ani de conflicte, Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală cu privire la vila moștenită de la tatăl său.

Interpretul de muzică populară Ionuț Dolănescu are planuri mari cu vila pe care a moștenit-o de la Ion Dolănescu. El și fratele Dragoș au terminat să își împartă bunurile, iar în prezent tot ce își dorește Ionuț Dolănescu este să își recondiționeze casa.

Fiul lui Dolănescu, decizie radicală cu casa moștenită de la Ion Dolănescu

Fiul celebrului cântăreț a început deja procedura de recondiționare, iar până în 2023 ar urma să fie gata casa pe care a moștenit-o de la Ion Dolănescu.

Casa părintească i-a revenit lui Ionuț, după împărțirea bunurilor, iar până în 2023 el și familia s-a ar urma să se mute deja în noua locuință. Echipa de muncitori angajată de artist a început deja lucrările de renovare.

Artistul locuiește în America de ceva timp, însă ori de câte ori are ocazia revine la casa părintească în care s-a născut și petrece câteva zile în România.