Showbiz, Stiri

Ionela Prodan este bucuroasa de sarcina fiicei ei

Ionela Prodan a declarat ca se bucura enorm pentru sarcina Anei Mariei Prodan

Ionela ProdanIonela Prodan a spus ca fiica ei, Ana Maria Prodan, este destul de secretoasa cu ea. II spune printre picaturi ce se mai intampla cu ea, mai ales ce se intampla cu sarcina ei. Ionela Prodan se bucura foarte mult pentru Ana Maria, chiar daca nu ii ofera prea multe detalii. Pentru ea nu o sa conteze daca o sa aiba nepot sau nepotica, sanatosi sa fie.

„M-am bucurat pentru Ana Maria si tot ce imi doresc este ca ea si copilul sa fie sanatosi. Cum sa nu ma bucur, mai ales ca eu nu cresc nepoteii. Eu nu am stat cu copiii mei o zi, eu nu stiu sa tin in brate un copil. Nu conteaza daca e fetita sau baiat. Pentru mine au fost de ajuns doi, din cauza meseriei mele. Se descurca, dar munca ei e fantastica pentu ca se implica in toate. Ea cand isi schimba mobila in casa, trebuie sa stie. Ana Maria conduce casa, Laurentiu conduce relatia dintre ei.
Nu sunt ei niste copii care sa nu stie ce inseamna un risc. In niciun caz nu cred ca este o problema. Mie imi spune cu picaturica ce face, nu stiu totul.”, a spus Ionela Proda. .

blank