Actualitate, Stiri

ION ŢIRIAC, ATAC FURIBUND la adresa clasei politice

Omul de afaceri ION ŢIRIAC pune piciorul în prag şi declanşează un atac fără precedent la adresa politicienilor români, fie că vorbim de preşedinte, premier sau parlamentari: „Unde sunt cele 3 trilioane de euro pe care ţara asta i-a produs din 90 încoace? Cine le-a furat? Suntem ultima roată la căriţă în Europa. Eu, ca cetăţean al acestei ţări, plătitor de multe taxe, m-am saturat!”

ion tiriac

nvitat la prima editie a emisiunii „Dupa 20 de ani” din acest sezon, de la ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac a vorbit despre starea infrastructurii din tara, dar si despre greselile politicienilor care au facut din Romania „ultima roata la caruta in Europa”.

„Trebuie sa trecem de stadiul de ‘Hai sa facem!’ si sa facem ceva, pentru ca uite in ce hal suntem. Au trecut 20 de ani si suntem ultima roata la caruta in Europa. Asa ca a venit timpul sa puneti piciorul in prag si sa cereti viitorului presedinte si viitoarei guvernari sa se miste”, este de parere omul de afaceri.

Ion Tiriac a lansat si o intrebare pentru oricine va deveni presedintele Romaniei: „Unde sunt cele trei trilioane care au venit din 1990 pana in momentul asta ca produs al acestei tari. In ce sunt? Cine le-a furat?”

blank