Ion Țiriac
Showbiz

Ion Țiriac a dezvăluit câți copii are, de fapt: de 10 ori mai mulți decât se știa! Ce promisiune le-a făcut

Ion Țiriac, fost mare tenismen și unul dintre cei mai bogați români, are trei copii legitimi, Ion Alexandru, Karim și Ioana.

Omul de afaceri Ion Țiriac are  o avere estimată la aproape două miliarde de euro susține, însă, că mai are alți 30 de copii nelegitimi, cărora le-a promis că le lăsa moștenire o parte importantă din averea sa.

Țiriac a dezvăluit câți copii are, de fapt

”Am trei copii oficiali și alți 30 neoficiali. Cred că merită toți să aibă o parte din avere”, a spus Ion Țiriac, pentru Rosario, în 2014, citat de AS.ro.

Țiriac a vorbit recent despre familie și a recunoscut că marele său regret este că nu a reușit să aibă una în adevărul sens al cuvântului.

”Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe”, spunea Ion Țiriac.

 Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, mariaj care a ținut doi ani, între 1963 și 1965. Cei trei copii ”oficiali” ai lui Ion Țiriac sunt făcuți cu Mikette von Issenberg, cazul lui Ion Alexandru, respectiv Sophye Ayad, mama lui Karim și a Ioanei.

Fiica lui I Țiriac studiază în Statele Unite ale Americii
Singura fiică legitimă a lui Țiriac, Ioana, are 24 de ani și studiază jurnalismul la o facultate din Miami.

De sărbători, Ioana a fost așteptată de familie în țară cu un cadou de lux. Ion Alexandru Țiriac, fratele său a postat o fotografie cu un Mercedes AMG GT, care costă nu mai puțin de 350.000 de euro, cu mesajul: ”Crăciun fericit, dragă”, alături de eticheta numelui Ioanei

  • fica-tiriac: Ion Țiriac