Showbiz, Stiri

Ion Manole a facut dezvaluiri despre Petru Mircea. Acesta a spus ca Petru a facut praf masina mostenita de la fiica sa

Ion Manole

Ion Manole a acordat un interviu in care a vorbit despre relatia pe care o are cu fostul sau ginere. Se pare Petru Mircea s-a indepartat de socrii sai si nu le permite nici macar sa isi mai vada nepotelul. De la tragedia din 2010 cand Madalina Manole s-a stins din viata, au existat multe certuri intre Petru Mircea si familia sotiei sale. Parintii Madalinei si Petru sunt de atunci la “cutite” din motive necunoscute iar singurul care are de pierdut si este victima acestui scandal nu este nimeni altul decat fiul Madalinei Manole. 

Ion Manole a declarat ca nu isi poate vedea nepotelul decat pe furis fiindca Petru Mircea i-a interzis sa il viziteze. Dupa ce a mai provocat un accident in 2012, se pare ca sotul Madalinei ar mai fi fost autorul unui accident care nu s-a lasat cu victime. Din spusele tatalui Madalinei Manole, reiese faptul ca Petru Mircea a intrat intr-un copac si a facut praf masina pe care a mostenit-o de la fiica sa. 

“Am auzit de accident, dar n-am putut afla nimic de cel mic. Trei zile m-am perpelit, m-am gandit ca poate nepotul meu e mort. Credeam c-o sa ma lase inima. Apoi, mi s-a spus ca baiatul nu era în masina si m-am linistit. Dar numai eu stiu prin ce-am trecut zilele alea”, a declarat Ion Manole pentru libertatea. 

Se pare ca Petru Mircea nu are abilitati de sofer, acesta incercand de mai multe ori sa isi ia permisul. Madalina era nesigura pe sotul sau ca si sofer, asa ca nu l-a ajutat sa isi ia permisul, spunandu-i tatalui sau ca nu va avea curaj sa se urce in masina cu sotul sau la volan.