Ion Iliescu și soția stau,de 3 luni, baricadați în casa
Actualitate, Featured

Ion Iliescu și soția stau,de 3 luni, baricadați în casa, de teama COVIDI

Au apărut informații de ultimă oră despre Ion Iliescu. Ce se întâmplă acum cu fostul președinte, după ce acesta nu a mai fost văzut în spațiul public de o bună bucată de vreme, vedeți în articolul de mai jos.

S-a aflat unde a dispărut Ion Iliescu. Soția sa este alături de fostul președinte
Situația fostului președinte al României, Ion Iliescu, și al soției sale nu este deloc roz, scrie impact.ro. Fostul cuplu prezidențial nu a mai apărut la niciun eveniment, iar informațiile răzbat cu greu din interiorul vilei de protocol unde acesta locuiește.

Ion Iliescu și soția sa, Nina Iliescu, nu au mai ieșit din vila e protocol de mai bine de 3 luni. Cuplul și-ar fi transformat casa într-un adevărat buncăr după declanșarea pandemiei de coronavirus. De teama infectării cu COVID-19, Ion și Nina Iliescu s-au baricadat în casă, iar regulile pentru puținele persoane care le calcă pragul sunt stricte.

Aproape nimeni nu mai intră în vila lui Ion Iliescu
Ajunși la vârsta de 90 de ani și suferind de mai multe boli, fostul președinte și partenera sa de viață se află în categoria de risc maxim în ceea ce privește coronavirusul. O infectare cu virusul ucigaș le-ar putea fi fatală, motiv pentru care cuplul evită orice fel de contact cu exteriorul.

Conform informațiilor oferite de surse, accesul în locuința lui Ion Iliescu este strict interzis pentru aproape toate persoanele. Menajera familiei nu a părăsit locuința tot de 3 luni, iar angajații SPP trebuie să respecte regulile impuse.

SPP-ul intră în vila de protocol doar dimineața
Cei de la Serviciul de Pază și Protecție au voie să intre în casa în care trăiesc Ion și Nina Iliescu doar pe parcursul dimineților. Aceștia verifică obiectivul după care părăsesc în grabă locuința.

Potrivit acelorași surse, toți SPP-iștii care merg în vilă sunt testați de coronavirus în fiecare zi. În plus, aceștia sunt obligați să poarte mască și mănuși.

Ce are Iliescu în camere pentru dezinfectare
Astfel, adevărul despre dispariția lor din spațiul public este ușor de bănuit. Apariția epidemiei de COVID-19 i-a blocat pe cei doi în locuința lor din București.

De asemenea, pentru o mai bună protecție, se pare că în fiecare cameră a casei pe care o ocupă familia Iliescu se află preșuri speciale pentru dezinfectat.

Alimentele fostului președinte Iliescu, dezinfectate cu grijă
În încăperile în care locuiesc Ion și Nina Iliescu intră puține persoane. Cei care se ocupă de siguranța și de îngrijirea acestora lasă la ușă în fiecare zi o pungă și o cutie cu alimente. Acestea sunt atent dezinfectate cu atenție.