Showbiz, Stiri

Ion Coteanu, tatal Marijuanei, a dat faliment

Ion Coteanu, tatal cantaretei Marijuana, nu mai poate sa creasca si al doilea nepot, a dat deja faliment cu prima nepoata din partea fiicei lui

Ion CoteanuIon Coteanu este disperat pentru ca nu mai reuseste sa isi creasca nepotica. Tatal cantaretei Marijuana a fost nevoit sa isi inchida magazinul de bijuterii pe care il detinea din cauza faptului ca a intrat in datorii. Practic Marijuana este incapabila sa isi creasca fiica, pe Alessia, in varsta de 7 ani, pentru ca nu are bani. Acum este gravida cu al doilea copil, ce urmeaza sa il creasca probabil cu iubitul ei, Sebastian.

 

Ion Coteanu a spus ca nu mai are putere sa mai creasca un copil, ii ajunge momentan Alessia, asa ca nu o sa o primeasca pe Marijuana in casa cu inca un copil, lasand-o sa se descurce singura. Nimeni nu stie de altfel cum o sa reuseasca fosta cantareata de rap sa isi creasca cel de-al doilea copil, fiindu-i afectata capacitatea de a gandi din cauza drogurilor pe care le-a luat de-a lungul timpul. Lucrurile se complica si mai tare avand in vedere ca Sebastian, tatal copiilor, este acuzat de Ion Coteanu, ca este alcoolic si incapabil sa tina o familie.

 

„Eu nu o primesc. Nu ma intereseaza ce va avea. A venit inainte de Paste, de Florii, ii da o fustita si pleaca, dupa care mai revine dupa o luna. Inainte de asta, nu venise de aproape doua luni. […] Nu o primesc cu copilul la mine. Treaba ei, eu nu o primesc cu acest copil la mine. Sa se duca la soacra-sa, la ala. Ala e un nimeni fara izmene pe el, e ca o lipitoare. Relatia lor nu are niciun viitor. Cand se scoala, asta bea. El pentru familie n-are treaba.”, a declarat revoltat Ion Coteanu.

 

blank