Showbiz, Stiri

Iolanda Nicolaescu, în conflict cu propriul avocat!

Sora regizorului Sergiu Nicolaescu este în conflict cu avocatul pentru 10.000 de lei! Aceasta susţine că omul legii nu a ajutat-o cu nimic în procesul pe care l-a avut cu cumnata sa, Dana.

iolanda_nicolaescu

Avocatul Iolandei Nicolaescu, Constantin Florea, a reprezentat-o pe Iolanda Nicolaescu în procesul intentat Danei Nicolaescu, pentru avere. Potrivit, ziarulring.ro, aceasta, însă, nu i-ar fi ascultat sfaturile. De aici a pornit un întreg scandal. În plus, avocatul i-a cerut Iolandei 10.000 de lei pentru serviciile făcute, dar sora regizorului spune că acesta nu ar fi ajutat-o cu nimic.

„Am renunţat şi la proces, şi la avocat. El îmi cere 10.000 de lei, dar nu a făcut nimic. Pentru ce să îi dau atâţia bani? Când m-a sunat şi mi-a cerut banii ăştia, am rămas trăsnită… Era la mine şi cumnata mea, care a vorbit cu el la telefon şi a fost foarte corectă. I-a spus aşa: «Domnule avocat, eu pe vorbe nu dau bani. Dacă veniţi cu acte şi dovediţi că meritaţi aceşti bani, vi-i dau eu. Dacă nu, nu vă dau nimic». El nu a făcut nimic, nici nu mă suna să mă întrebe ce părere am despre deciziile lui” a declarat Iolanda Nicolaescu pentru ziarulring.ro.

Constantin Florea a precizat că Iolanda Nicolaescu, clienta sa, a ajuns la o înţelegere cu văduva regizorului, neglijându-i sfaturile.

„Nu mă întrebaţi de doamna Iolanda, că nu vreau să comentez nimic. Ea a făcut o anumită înţelegere cu aia mică, pe care nu a făcut-o cum i-am sugerat eu, deci nu sunt în măsură să comentez”, a spus avocatul.

blank
blank