Featured, Politic

Iohannis, răspuns surprinzator pentru un contestatar timişorean

Un timişorean a strigat, vineri, „Jos Iohannis”, în momentul în care şeful statului intra în Sinagoga din Timişoara. Klaus Iohannis i-a răspuns: „Fiecare cu părerea lui”.

Preşedintele Klaus Iohannis vizitează, vineri, Sinagoga evreiască din Cetatea Timişoarei. În momentul în care se apropia de Sinagogă, un timişorean a strigat, vineri, „Jos Iohannis,” iar iar preşedintele a replicat ”Fiecare cu părerea lui”.

Sinagoga din Timişoara se află într-un proces de restaurare, cu bani atât de la Guvernul României, cât şi de la comunitatea evreilor. Lucrările costă aproximativ 6 milioane de lei şi sunt programate să se finalizeze în anul 2020. După aceea ar putea intra în circuitul cultural al oraşului Timişoara.

Ulterior, preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni, la Palatul Baroc din Timişoara, care găzduieşte Muzeul de Artă şi care se află în Piaţa Unirii, cu mai mulţi primari din judeţul Timiş, constituiţi în Grupul de Regormă în Administraţia Locală (GRAL).

Din acest grup fac parte edili din toate partidele politice care şi-au propus să prezinte decidenţilor politici proiectele din localităţile pe care le conduc şi să încerce rezolvarea lor, în special pe partea financiară.

klaus iohannis presedintele romaniei