Politic, Stiri

Iohannis nu exclude ca Antonescu să candideze la prezidențiale

De dragul partidului, fostul lider PNL ar putea candida în noiembrie?!

 klaus_iohannis0

Preşedintele interimar al PNL nu exclude posibilitatea ca tot Crin Antonescu să fie candidatul formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale. Într-o ediţie specială Jocuri de Putere, Klaus Iohannis a vorbit şi despre implicarea serviciilor speciale în alegerile din toamnă.

Klaus Iohannis a precizat care ar fi condiţia ca fostul preşedinte al PNL să fie candidat pentru fotoliul de la Cotroceni. “Cu siguranţă există această posibilitate, teoretic (ca Antonescu să fie candidat la prezidenţiale din partea PNL, n.r.) Este posibil ca din această consultare la bază să rezulte că foarte mulţi doresc să fie candidat Antonescu, şi atunci e clar că această variantă va fi luată în considerare. Din discuţiile personale, el nu-şi doreşte… Dar aici trebuie să vedem ce-şi doreşte partidul. E o situaţie interesantă în care mă aflu eu acum, tocmai pentru că Antonescu a declarat că se retrage de tot şi din conducerea partidului şi nu doreşte să candideze. De atunci n-am mai discutat despre candidatură”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele interimar al PNL nu crede în implicarea serviciilor în alegeri. Asta deşi e convins că vor exista multe atacuri în timpul campaniei electorale.