Featured, Politic

Iohannis, la recepția oferită de Donald Trump, la New York

Președintele Klaus Iohannis a participat marți la recepția tradițională oferită în fiecare an de președintele Statelor Unite, Donald Trump, șefilor de delegații participanți la Adunarea Generală a ONU. Președintele a fost însoțit la recepție de prima doamnă, Carmen Iohannis.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU.”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook la o poză în care cuplul prezidențial apare alături de Donald Trump și prima doamnă a SUA, Melania Trump.

Preşedintele Klaus Iohannis susţine miercuri, în calitate de şef al delegaţiei României, intervenţia naţională în cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a ONU care se desfăşoară la New York.

Potrivit agendei şefului statului, intervenţia va fi susţinută la ora 16,15 (ora României).

Tot miercuri, preşedintele Iohannis va participa la Forumul Politic la Nivel Înalt pe tema “Accelerarea implementării Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă”, unde va susţine o intervenţie în cadrul sesiunii tematice “Leaders Dialogue 5 – Partnerships for Sustainable Development”.

Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU.”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook la o poză în care cuplul prezidențial apare alături de Donald Trump și prima doamnă a SUA, Melania Trump.