Actualitate

Iohannis, ironizat de un lider de partid: „Preşedintele va efectua o vizită în Bucureşti”

Preşedintele Iohannis se află de trei săptămâni în vacanţă, iar lipsa acestuia de reacţie la unele subiecte de actualitate stârneşte reacţii diverse.
carmen-iohannis
Obişnuiţi timp de 10 ani cu stilul lui Traian Băsescu, românii nu înţeleg modul de lucru al actualului preşedinte. Dacă unii îl acuză că nu face nimic, alţii îi acordă prezumţia de bună credinţă şi susţin că preşedintele „tace şi face”.
 
O reacţie inedită la absenţa lui Iohannis din spaţiul public vine de la deputatul Daniel Fenechiu, liderul Partidului Naţional Democrat. Acesta compune un mic pamflet pentru preşedinte, despre care spune că va efectua în curând o vizită în Bucureşti.
„PRESEDINTELE IOHANNIS VA EFECTUA O VIZITA IN BUCURESTI…
 
Potrivit unor surse din zona Presedintiei se aude ca Presedintele Romaniei, dl Klaus Werner Iohannis -insotit de sotia sa, Carmen Iohannis, vor efectua o vizita oficiala in Bucuresti la finalul lunii august… Nu se cunoaste inca programul vizitei, dar- potrivit surselor noastre, programul va include vizitarea Palatului Cotroceni si a santierului de la Vila Lac 3, precum si intalniri cu dna Alina Gorghiu, dl Vasile Blaga si dl Gabriel Oprea… Vom reveni cu detalii imediat ce le vom avea…”, scrie Daniel Fenechiu pe Facebook.