In tara lor, românii contează tot mai puţin. Cel puţin asta înţeleg mulţi dintre cetăţenii acestui pământ… presedintele-klaus-iohannis-pleaca-din-tara-la-inceputul-anului-288839Bucurie în rândul politicienilor maghiari pentru care 1 Decembrie, Ziua Marii Uniri, e zi de doliu: Iohannis a anulat recepția de la Cotroceni în cinstea Zilei Naționale a României. Așa cum a respins și Legea prin care Avram Iancu era declarat Erou Național și așa cum a promulgat în mare grabă legea zilei limbii maghiare.

Klaus Iohannis este președintele austriecilor care defrișează păduri în România, al Cancelarului Angela Merkel, pe care o susține în politica ei de a umple Europa de imigranți musulmani și al  președintelui CE Juncker cu ai cărui oameni a format Guvernul Cioloș, Iohannis este și președintele tuturor maghiarilor. Dar de români când vă puteţi face timp? E de înţeles că sunt un popor răbdător, prea bun şi răbdător uneori, dar asta e ţara lor şi nu pot fi aruncaţi la nesfârşit la coş!

Respingerea Legii lui Avram Iancu a fost un pas, legea zilei limbii maghiare altul, anularea recepției de 1 Decembrie de la Cotroceni unde trebuiau să vină ambasadorii, pentru a da un semnal în afara țării că Ziua Națională nu mai este importantă, un alt pas. Pentru că Iohannis, președintele tuturor maghiarilor, a pornit un război total împotriva românilor pe care îl desfășoară pas cu pas.