Featured, Social

Klaus Iohannis, bagat in corzi de sindicalistii din politie

Klaus Iohannis prin decizia acestuia de a sesiza CCR cu Legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice.Preşedintele Sed Lex, Florin Vîlnei, consideră că Poliţia Română „este lovită din plin” de preşedintele

„Poliţia Română, singura autoritate specializată a statului român cu atribuţii în gestionarea şi eradicarea fenomenului infracţional, este lovită în plin de comandantul suprem. Prin această decizie se încurajează de la cel mai înalt nivel destabilizarea ordinii şi siguranţei naţionale şi încurajarea fenomenului infracţional”, a scris marţi, pe Facebook, Florin Vîlnei.

Klaus Iohannis, bagat in corzi de sindicalistii din politie :

El se întreabă retoric „ce pot să mai înţeleagă acum familiile văduve ale poliţiştilor măcelăriţi în gări, înjunghiaţi în posturile de poliţie, zdrobiţi cu autoturismele în trafic sau împuşcaţi în timp ce slujeau ţara”, „că preşedintele nostru este preocupat de un război împotriva românilor şi al României?”.

Potrivit lui Vîlnei, Biroul Operativ al Federaţiei Poliţiştilor Sed Lex condamnă ferm această decizie – de a contesta la CCR pachetul de legi privind autoritatea poliţistului -, catalogând această acţiune ca pe „o lovitură mişelească dată unei structuri a statului român şi implicit împotriva cetăţenilor corecţi ai acestei ţări”.

ată întregul mesaj al liderului sindical:

Klaus Iohannis, bagat in corzi de sindicalistii din politie :

”Poliția Română, încotro ?

Cum vor mai reacționa polițiștii, acum ?

Poliția Română, singura autoritate specializată a Statului Român cu atribuții în gestionarea și eradicarea fenomenului infracțional, este lovită în plin de comandantul suprem.

Mult așteptata Lege privind autoritatea polițistului, a fost atacată astăzi de către președinte la CCR.

Ce să mai înțelegem noi acum, domnule președinte ?

Ce pot să mai înțeleagă acum familiile văduve ale polițiștilor măcelăriți în gări, înjunghiați în posturile de poliție, zdrobiți cu autoturismele în trafic sau împușcați în timp ce slujeau țara? Că președintele nostru este preocupat de un război împotriva românilor și al României ?

Cine mai poate să se uite în ochii acestor familii de polițiști, când cei care spun că reprezintă Statul Român sunt împotriva românilor.

Cum mai puteți să-i priviți în ochi pe acești oameni, polițiști, care vă sprijină în deplasările zilnice ?

Prin această decizie, se încurajează de la cel mai înalt nivel, destabilizarea ordinii și siguranței naționale și încurajarea fenomenului infracțional.

Biroul Operativ al Federației Polițiștilor Sed Lex, condamnă ferm această decizie de a contesta pachetul de legi pivind autoritatea polițistului la CCR, catalogând această acțiune ca pe o lovitură mișelească dată unei structuri a Statului Român și implicit împotriva cetățenilor corecți ai acestei țări.

Cetățenii corecți ai acestei țări își doresc o Poliție puternică, dreaptă și corectă. Dumneavoastră, NU ?”

blank