Featured, Politic

Iohannis a ajuns de râsul lui Norica Nicolai după ce s-a bâlbâit grav intr-un discurs

Norica Nicolai, cap de listă ALDE la europarlamentare, a spus miercuri la Antena 3 că șeful statului nu este în stare să-și amintească întrebările la referendum, după bâlbele din declarația de la Palatul Cotroceni.

Norica Nicolai am înțeles ceea ce trebuia să înțeleg din discursul domnului Klaus Iohannis, că are două teme pe care nu le cunoaște. Nu știu cine i le-a scris. Mi-e foarte greu să înțeleg că nu e în stare să și le aducă aminte pentru că sunt doar două întrebări. Cred că e deja din ce în ce mai dificil pentru Klaus Iohannis să țină un discurs de trei minute scris de alții. Este o chestiune care dovedește cât de neserioasă este abordarea președintelui.
Este un mod de campanie la țară, nu o campanie de președinte român care vrea să își mobilizeze poporul la vot și să afle un răspuns la niște întrebări cruciale despre justiție.
Superficialitatea este caracteristică președintelui Iohannis. Face această campanie să își sprijine partidul, să se relanseze în campania pentru prezidențiale, dar ceea ce face în această campanie, nu îl ajută deloc să își mențină scaunul pe care și l-a dorit și pe care doar l-a ocupat ca persoană și nu ca președinte.

blank