Monden, Stiri

Ioana Tufar viziteaza mormantul Andei Calugareanu

Ioana Tufar viziteaza mormantul Andei Calugareanu

blank

Telenovela vietii Ioanei Tufar continua si apare pe la televizor cum plange la mormantul Andei Calugareanu. Acum probabil cere mila de la public pentru ca Ioana are tendinte sinucigase declarand ca vrea sa mearga dupa mama sa in mormant.

Anda Calugareanu ar fi implinit pe 24 octombrie varsta de 66 de ani. Ioana Tufar, dupa ce a manjit intreaga viata artistica a propiei mame, si-a adus totusi aminte de ea si s-a dus la mormantul acesteia. Cu lacrimi in ochi si-a adus aminte de copilaria nefericita pe care a dus-o dupa moartea mamei : „Imi este dor de ea, as fi vrut sa fie aici sa-i sarbatorim ziua. In sufletul meu numai eu stiu ce este, chiar daca nu ma exteriorizez. La inmormantare am vrut sa plec cu ea dincolo, sa ma arunc peste ea. Vroiam sa ma sinucid, sa inghit medicamente pentru ca vedeam ce intorsatura lua viata mea” , declara aceasta in timp ce se afla la mormantul artistei.

Ioana Tufar ramane la aceleasi sentimente pentru tatal ei si nici macar nu se uita unde este inmormantat acesta : „Pentru tata nu o sa scot lacrimi pentru ca nu am pentru cine”, a mai declarat aceasta.

blank