Monden, Stiri

Ioana Tufar se indoapa cu cate 20 de saramale o data

Ioana Tufar se indoapa cu cate 20 de saramale o data


blankProblema kilogramelor face parte din viata de zi cu zi a Ioanei Tufar. Nu a reusit sa dea jos foarte multe kg care sa o salveze de la problemele medicale si viata ei se degradeaza din ce in ce mai mult. Un prieten apropiat al Ioanei a declarat recent ca aceasta mananca 20 de sarmale o data. Acelasi prieten al Ioanei ofera multe detalii despre fiica Andei Calugareanu, spre exemplu acesta a spus ca Ioana mintea ca se duce la locul de munca si in schimb lua liftul pana la etajul unu. 


Make-up artistul Adrian Pescariu este prieten foarte vechi al Ioanei si face aceste dezvaluri in speranta ca aceasta o sa se trezeasca la realitate. 

„Manca foarte mult, toti banii pe care ii castiga ii cheltuia pe mancare. manca o paine intreaga odata. Intr-o zi a venit la mine acasa si a mancat douazeci de sarmale. Acasa la Zoica, unde locuia, isi ascundea paine cu untura, ca sa poata manca la orice ora. Si pe strada cand plecam de la teatru isi lua o paine, isi punea parizer la mijloc si manca”a un moment dat, a mintit-o pe Zoica,mam ei vitrega, ca s-a angajat ca femeie de serviciu la birouri. Cand colo, ea venea zilnic la mine acasa, de la 9 la 4, cat trebuia sa aiba programul acolo. Era foarte trista, suferea enorm ca nu avea nici un iubit.”, spune Adrian.

 

blank