Showbiz

Ioana și Marius vor să se despartă? „Nu mai sunt în cuplu!”

Ioana și Marius au avut parte de discuții tensionate și de lacrimi, însă în emisia live de Mireasa de pe 5 decembrie 2023 cei doi au apărut ținându-se de mână.

După emisia live de Mireasa de pe 4 decembrie 2023 Ioana a plâns și ea cu Marius chiar au vorbit despre despărțire. Pe 5 decembrie cei doi au apărut împăcați, ținându-se de mână.

„Crezi că ar fi cazul să oprim relația?”, a întrebat-o Marius pe Ioana, iar fata a răspuns afirmativ. Tânăra a continuat să plângă: „Vreau să plec acasă? Cum să mai stau aici 3 săptămâni? Nu mai sunt în cuplu! Am clarificat lucrurile. Mi-a zis că el e om rău și că eu merit ceva mai bun”, i-a spus Ioana lui Madi.

„Nu cred că ți-ai dorit să stai un om ca mine, care a făcut și chestii nasoale în viață. Te iubesc foarte mult și acum, că se întâmplă toate lucrurile astea, mă simt că o mizerie de om”, a spus Marius.

Ioana și Marius de la Mireasa s-au împăcat

Simona Gherghe i-a întrebat cum de se țin de mână după toate acele lacrimi și discuții.

„Până să avem o discuție am zis că ne despărțim și apoi am avut o discuție elaborată. Mi-a explicat care e motivul pentru care s-a comportat cum s-a comportat cu mine”, a spus Ioana, încercând să explice împăcarea.

„De ce vă certați?”, a întrebat prezentatoarea Mireasa.

„Pe motivul că n-aș fi real. Dar eu dacă nu sunt convins că pot să iubesc o persoană… efectiv eu nu mă joc cu sufletele oamenilor și prefer să fiu singur”, a spus Marius.

Simona Gherghe a vrut să le arate în oglindă celor doi o replică din discuția lor. Prezentatoarea Mireasa a rugat-o pe doamna Nadia să joace rolul Ioanei în timp ce ea îl interpreta pe Marius. Simona Gherghe a ținut să evidențieze că în momentul în care Marius i-a făcut o declarație de dragoste fetei nu se uita la ea.

Citește și  Radu Mazăre, la un pas de moarte!

Bia a avut un comentariu în timp ce se discuta despre Marius și Ioana. Iubita lui Robert a recunoscut că ea nu crede în iubirea Ioanei.

„Îi e ciudă că eu empatizez cu doamna Anina”, a spus Ioana despre comentariul Biancăi.

„Mie mi-e ciudă că te bagi în problemele altora”, a intervenit Robert.

blank