Ioana şi Ilie Năstase divortează mâine la tribunal
Featured, Showbiz

Ioana şi Ilie Năstase divortează mâine la tribunal

După agresiunea din luna ianuarie la care Ilie Năstase a supus-o pe Ioana Năstase, despărţirea dintre cei doi era previzibilă. Surse apropiate familiei au confirmat divorţul, precizând că Ilie nu doreşte divorţ la notar, ci în instanţă.

Ioana şi Ilie Năstase divorţează. Bruneta nu mai rezistă alături de fostul tenismen, astfel că a luat decizia să pună capăt căsniciei. Se loveşte, însă, de o problemă. Ilie Năstase nu vrea să divorţeze la notar, ci la tribunal.

„Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa„, au declarat surse apropiate familiei Năstase.

Cei doi s-au căsătorit religios în iunie 2020, naşi fiindu-le Ioana şi Ciprian Marica. Cununia civilă o făcuseră deja în aprilie 2019.

Ioana şi Ilie Năstase divorţează din cauza agresiunilor
Reamintim că, la începutul lunii ianuarie, Ioana a apelat serviciul de urgenţă 112 unde a reclamat bătaia primită cu puţin timp în urmă de la soţul ei. Agresiunea a avut loc în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti. Ioana a declarat, la acel moment, că nu ştie motivul care l-a determinat pe Ilie să reverse asupra ei o ploaie de lovituri, dar presupune că a fost influenţat de cineva.

„Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, declara Ioana.