Showbiz, Stiri

Ioana Ginghina criticata pentru ca alege mancarea sanatoasa

Ioana Ginghina criticata pentru ca alege mancarea sanatoasa

blankIoana Ginghina a ales pentru ea si familia ei un stil de viata sanatos, implicit sa manance sanatos. Aceasta se teme sa mai deschida acest subiect in public, fiind considerat mai nou tabu, si destul de iritant pentru unele persoane.

„In ultimul timp tot dezbat in stanga si in dreapta subiectul ‘alimentatie sanatoasa’. A ajuns acest subiect atat de controversat incat imi este si frica sa-l abordez atunci cand sunt in public. Oamenii devin chiar agresivi daca le spui ceva ce nu vor sa auda.”, a spus Ioana.

Ioana Ginghina nu face decat sa incurajeze oamenii sa manance sanatos, nu forteaza pe nimeni si nici nu indoctrineaza pe nimeni in acest sens. Pe de alta parte lumea prefera aceeasi slana de porc in fiecare an, apoi scandalurile si zarva de la Urgente nu se mai opreste.

„Ceea ce vreau sa va spun aici este ca trebuie sa consumati din toate alimentele. Trebuie sa va concentrati ca macar o masa principala pe zi sa nu contina  proteina animala, iar o zi pe saptamana sa tineti post. Credeti-ma ca nu va poate face acest lucru rau, dar va aduce atata bine! Este dovedit faptul ca prea multa proteina animala duce la un mediu acid in corp, care este un mediu extraordinar de prielnic pentru boli. Alimentatia trebuie sa fie echilibrata, mancati  putin din toate si nu trebuie ca proteina animala sa fie majoritara.”, a mai spus Ioana Ginghina.

 


blank