Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Ioana Dichiseanu, despre Adrian Artene: “E prea perfect ca sa il compar cu cineva”

La doar doua luni de la divort, Ioana Dichiseanu si-a refacut deja viata. Fiica lui Ion Dichiseanu are un nou iubit, de data aceasta celebru.

Ioana-Dichiseanu--despre-Adrian-Artene---E-prea-perfect-ca-sa-il-compar-cu-cineva-
Este vorba despre prezentatorul TV Adrian Artene. Cei doi locuiesc deja impreuna, iar de Sarbatori au petrecut ca doi indragostiti.

“Eu si Adrian ne simpatizam de mici. Ne stim de foarte mult timp, dar nu s-a intamplat nimic”, a marturisit Ioana Dichiseanu.

Simona Dichiseanu, mama Ioanei, este si ea extrem de incantata de noul iubit al fiicei sale. “In 2006, Adrian m-a intrebat de Ioana, i-am spus ca e fericita, se marita. El s-a intristat foarte tare. Ce inseamna viata asta”, a spus Simona.

Ioana este acum in al noualea cer si spune ca Adrian este barbatul perfect.

“Atunci cand ne-am vazut la cateva zile dupa divortul meu. Am vorbit sa ne vedem. Ne tot sunam. Si a zis sa ne vedem. Adrian este foarte sensibil si are niste ochi foarte frumosi. Vorbim foarte multe, filozofie, anatomie. Parintii nostri s-au bucurat foarte mult. Parintii lui m-au primit cu foarte multa dragoste. Mama si tata sunt feiciti ca ma vad pe mine fericita. Adrian este un om minunat din toate punctele de vedere. E prea perfect ca sa il compar cu cineva. In plus, eu nu am avut multi barbati, doar fostul sot si fostul de dinainte Eu nu mi-am imaginat ca pot sa iubesc atat de mult un om, este incredibil. Eu stau la Adrian. M-am mutat la el”, a spus Ioana Dichiseanu.