Necenzurat, Stiri

Învață cum să lipești un prezervativ de perete

condomDe-a lungul timpului, mai precis ultimele două decenii Scot Sothern, un fotograf din Los Angeles, a devenit cel mai mare fan al prostituatelor. Fotografiile lui au fost expuse în galerii de artă din Canada, America și Europa. Imaginile lui Scot trezesc privitorului o reacție viscerală și ridică atâtea întrebări. Mare amator de distracții și cunoscător de prostitate, bineînțeles că Scot are curva lui preferată . Povestea ei se găsește în rândurile următoare:

1989. Bulevardul Harbo din Santa Ana. Am fost aici doar de două ori înainte, ca să cumpăr droguri. Am premoniţia că voi găsi nişte iubire şi afecţiune pe la motelurile din apropiere. Ştiu exact ce fel de prostituată caut. Când o găsesc, îmi spune că numele ei este Lolly. O întreb dacă numele ei de familie e Pop, dar ea zice ca e Gaggle. E o negresă înalăt cu buze roşii, subţiri. E drăguţă şi sexi.

Am 25 de dolari. Aş vrea să-ţi fac nişte poze prin zonă. Ai unde?”

E cam puţin 25. Am putea face rost de o cameră frumoasă, dar asta n-ar lăsa mult loc liber pentru toate lucrurile bolnave pe care ai să vrei să le faci cu mine.”

Eşti tu sigură?”

Da, şi fac pariu pe 25 de dolari că ai mai mult de 25 de dolari în buzunar.” Se apropie de mine, îmi bagă limba în ureche şi-şi pune mâna pe coapsa mea. „Gândeşte-te cât de mult ne vom distra. Cum te cheamă?“

Scot, şi deja mă gândesc cât de mult mă voi distra.”

Scotty?”

Scot.”

Scotty Căcuţă.”

Scot Şerveţel. Chiar n-am mai mult de 25, dar deja mă uit după un bancomat.” Are degete lungi, frumoase, şi le-a scos la plimbare peste şliţul meu.

Urasc să te întreb asta, dar eşti major?”

Ţi-e frică că-s minor?”

Un pic, da.”

Stai calmă, sunt de mult timp major. Tu ai câteva fire gri în păr, câţi ani ai?”

Am 40 de ani, dar pot fi foarte imatură.”

Amuzant.”

Fac şi eu ce pot.”

Când ochesc un bancomat fac scârţ din roţi şi o iau pe sensul celălalt. O parchez în curbă, iar ea iese odată cu mine, mă ţine de braţ de parcă am fi la o plimbare romantică. Scot 80 de dolari, ceea ce-mi mai lasă 10 în cont. Lolly se uită peste umărul meu. „La naiba Scotty Căcuţă, asta e tot ce ai? Şi eu care credeam că eşti tare-n portofel.”

Mda, eram acum câteva zile.”

Negroteiul e bogat sâmbătă seara, dar e sărac duminică dimineaţa.”

N-am mai auzit-o p-aia de multă vreme.”

E unul dintre acele lucruri pe care eu pot să-l zic şi tu nu.”

Aşa şi trebuie să fie. Ştiam un bătrân slut din Talhasee, Florida, care spunea asta mereu. El purta şi un pistol cu care trăgea în pisici. Am furat nişte bani de la el şi am scăpat basma curată, deci cred c-am ieşit pe plus.”

Îmi place de tine Scot Şerveţel. Hai să ne luăm o cameră.”

Cumpăr chipsurile, o plăcintă şi o sticlă de 12 dolari de vin spumant de la magazinul de băutură. Lolly şi cu mine am petrecut câteva ore în camera aia de motel unde am tras mai multe cadre cu ea, apoi m-am dezbrăcat şi eu. Abdomenul şi sânii ei erau pline de vergeturi de la sarcină. Îmi place asta, dar nu-i spun. Facem preludiu prin toată camera, apoi ne futem ca americanii – nimic fiţos, doar multe râsete şi icnete. La final îmi scot prezervativul şi-l lipesc de perete.

Sunt relaxat şi gol în pat, aşa că-mi scot un cui să-l fumez în timp ce Lolly îmi arată mişcările lui Michael Jackson de dans: robotul, moon walk, aia în care se apucă de penis. Sare în pat şi rămâne acolo, în picioare, deasupra mea. Îmi spune: „Uite, vezi cât de mult m-ai făcut să-mi dau drumul?” Îmi atrage atenţie către o dâră argintie, care se întinde din vaginul ei până pe piciorul meu. N-am mai văzut aşa ceva şi îi spun şi ei asta. Avansează de-a lungul corpului meu legănându-şi şoldurile şi trăgând dâra elastică, care rămâne lipită de mine până la bărbie, apoi se rupe şi mă plenseşte în faţă simetric, peste nas. Lolly râde de parcă ar fi fost cel mai amuzant lucru din lume, iar eu îi spun că e curva mea favorită.

Sursă: Vice.com

blank