Belgorod au primit ordin de la Moscova să se doteze de urgență cu mitraliere și veste antiglonț
International

Intră ucrainenii peste ruși? Politiștii ruși din Belgorod au primit ordin de la Moscova să se doteze de urgență cu mitraliere și veste antiglonț

Angajatii Ministerului Afacerilor Interne din Belgorod au fost instruiti sa se echipeze cu mitraliere, veste antiglont si genti de urgenta cat mai curand posibil.

Conform publicatiei ruse Baza, conducerea Ministerului Afacerilor Interne din regiunea Belgorod a cerut ca toti angajatii sa se doteze in mod independent si le-a dat o lista cu lucrurile necesare.

Astfel, politistii trebuie sa achizitioneze pe propria cheltuiala cagule, bastoane si haine de iarna. Lista include, de asemenea, pusti de asalt Kalasnikov si veste antiglont.

Lista Ministerului de Interne include, de asemenea, „saci de veghe”, saci de dormit, o lopata si o trusa tactica de prim ajutor. Trusa include garouri, bandaje, agenti de arsura si plasturi pentru rani penetrante in piept. In plus, politistii trebuie sa achizitioneze o rezerva de alimente pentru doua zile.

Autoritatile nu si-au explicat solicitarea, dar au precizat ca acest lucru trebuie facut „cat mai curand posibil”.

De asemenea, rusii au inceput sa construiasca linii de aparare in regiunea Belgorod. Guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov, a vizitat santierul zilele trecute si a publicat fotografii pe canalul sau Telegram.

Anterior, seful regiunii a vorbit despre formarea unei linii de aparare la granita cu Ucraina din cauza situatiei tensionate din regiune.

„Ziua de lucru a inceput cu un tur al constructiei liniei de asediu impreuna cu adjunctul meu Vladimir Bazarov”, a scris Gladkov pe canalul sau de Telegram.

Seful regiunii a publicat fotografii cu utilaje care instaleaza bariere antitanc si transee in diferite parti ale terenului.

„Cum decurge razboiul de trei zile pentru cucerirea Kievului?”, a intrebat ironic jurnalistul BBC Francis Scarr, comentand aceste informatii.

blank