Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Instagram-ul si Facebook-ul au devenit surse profitabile de venit pentru multe tinere din toata lumea. Cele care arata bine si investesc in imaginea lor de zi cu zi au sanse foarte mari sa castige enorm daca stiu sa “vanda” ceea ce promoveaza.

Astazi, internetul abunda de influenceri online si creatori de continut, insa nu toti stiu sa faca bani la un nivel inalt din acest domeniu. In topul celor mai bine platiti influenceri se afla modelele dintr-un studio videochat Bucuresti, mai exact fetele de la Studio20.

Ambitioase si perseverente, #girlsfromstudio20 si-au gasit nisa perfecta pentru a face bani fara ca macar sa se dezbrace. Activitatea lor consta in simple conversatii online cu admiratori din toate colturile lumii, care cauta sa isi petreaca timp de calitate in compania unei prezente feminine.

Insa acest lucru nu este atat de usor cum pare. Multe fete marturisesc ca meseria de model de la Studio20 este mai grea decat in orice alt loc. De ce? Pentru ca videochatul non-nude este cea mai mare provocare din domeniu.

“Este infinit mai greu sa seduci un barbat cu hainele pe tine si sa-l pastrezi intr-o relatie pe termen lung, care are loc la distanta, in fata camerei web, decat sa il ai aproape si sa sari in pat cu el de la prima intalnire. Ori modelele Studio20 duc videochatul glamour la cel mai inalt nivel, fiind cele mai bune confidente”, spune Andra Chirnogeanu, PR Studio20.

Insa si castigurile sunt pe masura muncii lor. Un model fara experienta poate ajunge, in doar cateva luni, la sume cuprinse intre 3.000 si 10.000 de dolari lunar. Cu acesti bani, fetele isi pot cumpara tot ce isi doresc: o casa, o masina, haine de lux si tot ce au nevoie.

Acestea primesc bani si in avans pentru a-si achizitiona haine, produse de make-up si tot ce ar putea imbunatati imaginea lor de succes. In plus, ele nu sunt singure pe tot parcursul profesional. Modelele din acest studio videochat Bucuresti au o echipa de suport serioasa, profesionista, care are un singur scop: succesul lor.

studio videochat Bucuresti

Fii urmatorul model de top marca Studio20!

Daca si tu iti doresti sa devii model la un studio de videochat din Bucuresti sau in orice alta locatie din tara, Studio20 are mereu portile deschise pentru tine! Chiar daca esti tentata sa crezi o multime de neadevaruri oportuniste despre aceasta industrie, intarite de tabloide si de mass-media, a venit momentul sa te convingi pe cont propriu care este realitatea de fapt.

Studio20 nu este un studio de videochat oarecare, ci un brand international, auditat anual de catre una din cele mai cunoscute companii de profil din lume, cu vanzari totale de peste 25 de milioane de euro in 2019 si taxe si impozite platite in toate tarile in care activeaza de aproximativ 5 milioane de euro.

Acest studio de videochat te asteapta sa excelezi alaturi de cea mai buna echipa si sa dai tonul in industria glamour!

studio videochat Bucuresti