Urmaşa Andreei Marin, mândră de copilul ei

 e (2)

Drumurile la Bucuresti o tin departe pe Nicolle Stanese de fiica ei. Insa, fiecare reintalnire este la fel de emotionanta. Vedeta a facut publica o fotografie extrem de intima, in care apare alaturi de micuta Ana Victoria.

e (1)

Nicolle Stanese a devenit cunoscuta atunci cand a prezentat finala Eurovision Romania, fiind preferata in locul Andreei Marin. Aceasta si-a castigat rapid aprecierea publicului, insa, toate astea au presupus un mare sacrificiu. Pentru a putea sa isi construiasca o cariera la Bucuresti, vedeta a trebuit sa renunte la timpul petrecut langa fata ei.

Sibianca face naveta intre Capitala si orasul unde micuta Ana Victoria creste zi de zi, iar de fiecare data cand pleaca spre casa, are in suflet o emotie de nedescris. Fiecare intalnire cu fiica ei este un moment unic pentru Nicolle, iar asta se poate vedea si in imaginea postata de bruneta.

e (3)

Weekendul acesta, vedeta a petrecut momente de nepretuit in compania fetei sale, pe care a sarbatorit-o de Ziua Copilului. Clipele in care a strans-o la piept si a privit-o cum doarme au fost, insa, cele pe care Nicolle le-a pastrat adanc gravate in suflet si pe care le-a impartasit cu prietenii ei virtuali.

In ziua in care Paula si Ovi s-au luptat pentru trofeul Eurovision pe scena din Copenhaga, Nicolle Stanese s-a aflat in studioul TVR, unde a prezentat emisiunea in direct. Desi s-a comportat exemplar in fata camerelor, in sufletul ei a ascuns, insa, o mare suferinta. Fata ei a implinit 10 luni, dar ea nu a putut sa ii fie alaturi.