Featured, Sport

Internetul a luat foc și userii au încins contul lui Halep comentând anuntul de astazi al tenismenei

Simona Halep (27 de ani) a anunțat azi reluarea colaborării cu Darren Cahill (53 de ani), după un an de pauză. Vestea a făcut rapid înconjurul lumii, iar contul de Twitter al campioanei noastre a fost luat cu asalt.

Mii de reacții după ce Simona Halep a anunțat revenirea lui Darren Cahill
Mii de like-uri, sute de repostări și de comentarii a adunat Simona Halep în doar prima oră după ce a făcut marele anunț. Fanii au primit cu entuziasm vestea și sunt convinși că revenirea australianului va fi un mare atu pentru sportiva din Constanța.

“Simona Halep și Darren Cahill, din nou împreună din sezonul 2020”, au postat și cei de la WTA Insider. Aceștia au extras și pasajul esențial din mesajul Simonei Halep: “Ultima dată te-am ucis și am de gând să te ucid din nou! Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început! Pe curând!”

Trofee majore cucerite de Simona Halep, cu Darren Cahill alături:
2018: Shenzhen, Roland Garros, Montreal
2017: Madrid
2016: Madrid, Bucureşti, Montreal
2015: Indian Wells
Simona Halep era lider mondial în momentul despărțirii de Darren Cahill
Pe 9 noiembrie 2018, antrenorul Darren Cahill anunţa pe contul său de Instagram că nu va mai colabora, din motive familiale, în 2019 cu Simona Halep, aflată atunci pe primul loc în lume.

Alături de Darren Cahill, Halep a câştigat primul său titlu de Grand Slam, anul trecut la Roland Garros, şi a încheiat doi ani consecutivi pe primul loc în clasamentul WTA, 2017 şi 2018.

După despărţirea de Cahill, românca a avut o scurtă încercare de a lucra cu belgianul Thierry Van Cleemput, imediat după Australian Open, dar cei doi au renunţat după turneul de la Doha, explicând ruptura printr-o lipsă de compatibilitate.

În luna martie, Simona Halep a anunţat colaborarea cu antrenorul român Daniel Dobre, care a culminat cu câştigarea titlului la Wimbledon, în iulie.

În prezent, Halep se află pe locul 6 în clasamentul WTA şi e foarte aproape de calificarea la Turneul Campioanelor.