jjj

 

Actualizat:

Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis contestaţia formulată de bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu cu privire la internarea în mod nevoluntar a acestuia la spitalul de psihiatrie de la Palazu Mare. Zglobiu, care urmează să fie externat, a declarat că regretă incidentul pe care l-a provocat.

Tânărul a încercat să se sinucidă, săptămâna trecută, atunci când poliţiştii s-au dus la el acasă pentru a-l duce la spitalul de psihiatrie. 

Adrian Zglobiu a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe unde i-au fost tratate rănile superficiale pe care şi le-a provocat cu un cuţit pe gât şi abdomen.

Preşedintele Traian Băsescu a depus o plângere pentru ultraj la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în urma incidentului petrecut Portul Constanţa când şeful statului a fost scuipat de Adrian Zglobiu. 

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu, va fi externat de la Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare, după ce magistrații au admis, luni, contestația făcută de acesta.

Rămâneți pe aproape pentru noutăți și actualizări!

Citeste si...
GIGI BECALI se crede VIP şi la puşcărie.