Actualitate, Stiri

Interlopii are conexiuni acolo unde te aştepţi mai puţin

Fane Spoitoru nu s-a „mânjit” pentru a-l ajuta pe miliardarul Nae Nicolae, care a încercat să-l cumpere!

61400973
Fane Spoitoru

Moartea miliardarului Nae Nicolae, care a sfârşit zdrobit de tren în maşina lui de lux, a lăsat în urma o mulţime de poveşti nespuse. Un secret uluitor a apărut de curând de dincolo de mormânt.

Povestea are stransa legatura cu recuperatorii israelieni care jefuiau sau intimidau compatrioti de-ai lor ce aveau afaceri de succes in Romania. Se spune că în anturajul celor luati in vizor de anchetatori, se afla si un anume Haim, un personaj cunoscut intr-un mare cazinou bucurestean. Haim este un “baiat descurcaret” pe care patronii cazinoului respectiv l-au inflitrat ca om de incredere in afacere.

61400961
Nae Nicolae

“In fiecare cazino, exista doua categorii de persoane care dau bani cu dobanda clientilor care vin si pierd tot. Cand vor sa continue, iau bani pe loc fie de la camatari, fie de la persoane care au legaturi directe cu patronii cazinourilor. Practic, daca te “cureti” de bani, gasesti mereu un “binevoitor” care se ofera sa te ajute. Daca nu e camatar, atunci e un om care tine banii cazinoului si “te ajuta” sa pierzi si mai mult. Asa e si Haim”, a dezvaluit o sursă.

Cand trăia, Nae Nicolae frecventa si el cazinoul unde lucra Haim, iar afaceristul rula sume imense. Chiar daca era stiut ca atunci cand intra in febra jocului arunca zeci de mii de euro, intr-o singura noapte miliardarul si-a doborat toate “recordurile”.

Mai multi client ai cazinoului vorbesc ca omul de afaceri ar fi pierdut doar intr-o noapte… 800.000 de euro, bani pe care ii luase de la Haim. In zilele urmatoare, miliardarul ar fi trebuit sa returneze imprumutul cu dobanda cu tot, dar a incercat sa se eschiveze.

61400971

“Nae Nicolae i-a spus lui Haim ca nu-i mai da niciun ban intrucat pierduse mai inainte, in mai multe seri, alte doua milioane si ceva de euro. Miliardarul le-ar fi transmis patronilor cazinoului ca sa treaca la pierderi cei 800.000 de euro pentru ca el pierduse mult mai mult. Haim s-a dus atunci la Fane Spoitoru, care era “seful greilor” din lumea interlopa si l-a rugat sa intervina ca Nae Nicolae sa-si plateasca datoria”, declara sursele noastre.

Potrivit acestora, Spoitoru, pe numele lui Ion Titisor, l-a chemat la o discutie pe afacerist si l-a “sfatuit” sa achite cei 800.000 de euro, insa “seful greilor” a primit o propunere mai mult decat ispititoare: “Nae Nicolae s-a dus cu o punga din plastic plina cu 400.000 de euro la Spoitoru si i-a zis sa ia banii, dar sa-i convinga pe patronii israelieni sa-i stearga datoria. Fane nici n-a vrut sa auda, iar, dupa cateva zile, Nae a trebuit sa puna jos cei 800.000 de euro!”

61400962

Pentru “interventia” lui, Ion Titisor ar fi primit un “bonus” si, mai mult, i-a devenit naş israelianului, cu care acum are o relatie extrem de apropiata. “Haim l-a pus naş pe Spoitoru, iar patronii cazinoului i-au facut cadou 30.000 de euro! Apoi, i-au mai dat si alte cadouri pentru ca el a fost om de onoare”, ne-a confirmat o persoana din anturajul lui Titisor.

 

blank