Showbiz, Stiri

Interesant! Mircea Badea îşi ia la mişto propria… operă!

Realizatorul tv a prezentat ecografia copilului său, falsă!

BADEA_14

Prezentatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, urmează să devină tătic. El a postat pe pagina sa de Facebook o ecografie, însă nu este cea reală a viitorului său bebeluş, ci una făcută la mişto. Mircea Badea şi iubita sa, Carmen Brumă, urmează să devină părinţi, seducătoarea vedetă fiind însărcinată cu primul ei copil.

Viitorul tătic a făcut o glumă în stilul său caracteristic şi a postat o ecografie pe contul său de Facebook. Deşi s-ar putea crede că este vorba despre ecografia viitorului său bebeluş, nu este deloc aşa. Ecografia respectivă este una la mişto, în care bebeluşul are gantere în mâini.

ecograf

Postarea prezentatorului emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a stârnit vâlvă în rândul celor care îi urmăreasc activitatea pe site-ul de socializare.

Mulţi dintre fani au apreciat gluma lui Mircea Badea şi chiar au postat comentarii haioase, prin care îi transmit că bebeluşul seamănă clar cu el, ştiut fiind faptul că moderatorul de televiziune este dependent de sport.

„Ei, aşa da! Îmi place de el că respectă tradiţia! Bravo, Mircea! Ţi-ai impus punctul de vedere!”, „Felicitări, va face şpagatul ca tăticu’!”, „Mircea Badea, chiar el!”, „La următorul ecograf… şpagatul!”, „Numai tu puteai să ai o astfel de imaginaţie!”, „E normal să tragă de gantere, vrea să-şi prindă din urmă părinţii care sunt musculoşi!”, „Îţi seamănă leit!” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de Mircea Badea de la fanii săi.

 

blank