Sport, Stiri

Interes maxim pentru meciul de baraj cu Grecia!

Site-urile care vând bilete au picat

fani-romania

 Federaţia Română de Fotbal a pus în vânzare, la ora 12.00, biletele pentru partida de baraj cu Grecia, însă la scurt timp site-urile de specialitate care se ocupă cu vânzarea acestora au picat.

Site-urile www.biletefotbalonline.roşi www.myticket.ro au picat, în timp ce pe site-ul www.bilete.ro acestea nu au fost puse încă în vânzare.

La cererea lui Victor Piţurcă, federalii fac eforturi pentru a-i atrage pe fanii naţionalei la stadion pentru meciul decisiv cu Grecia, din barajul pentru CM 2014. Prima mişcare a oficialilor FRF a fost să ieftinească, în anumite zone ale Naţional Arena, biletele pentru partida de pe 19 noiembrie. În comparaţie cu partidele cu Ungaria şi Turcia, acum suporterii tricolorilor vor plăti mai puţin pentru un tichet de acces la meciul de baraj cu naţionala elenă. Preţurile acestora au fost făcute publice ieri de FRF, iar de astăzi până pe 14 noiembrie românii îşi pot achiziţiona bilete. După această dată, tichetele vor fi vândute la casele de bilete de la Naţional Arena.

Preţurile biletelor: VIP 1: 600 lei; VIP 2: 400 lei

Tribuna a II-a, inelul 1: 80 – 120 lei

Tribuna a II-a, inelul 2: 60 – 80 lei

Tribuna a II-a, inelul 3: 50 lei

Tribuna I, inelul 3: 50 – 80 lei

Peluze, inelul 1: 50 lei

Peluze, inelul 2: 40 lei

Peluze, inelul 3: 30 lei

 

blank