Microsoft
IT&C

Inteligența artificială de la Microsoft îi va ajuta pe cei care nu știu să redacteze corect un mesaj

În loc de efortul obositor de a redacta documente în Microsoft Word, s-ar putea rezuma doar ideile către Copilot, asistentul tău AI iar acesta ar putea genera documentul complet; ar urma doar să fie verificat și semnat – este vorba de un proiect aflat momentan la nivel experimental.

Astfel, cu noul Copilot pentru Microsoft Word, autorul joacă rolul de Director, iar AI-ul Copilot, rolul de asistent personal.

Astfel, cu noul Copilot pentru Microsoft Word, autorul joacă rolul de Director, iar AI-ul Copilot, rolul de asistent personal – anunță The Verge.

Va fi destul de greu să treci cu vederea noua facilitate

Noul asistent Copilot va putea fi recunoscut și folosit în toate aplicațiile Microsoft Office suportate, drept un chatbot-AI accesibil din colțul dreapta-sus a ecranului.

De precizat, utilizatorii care preferă să păstreze controlul total asupra conținutului redactat nu vor fi incomodați cu ajutorul propus de Microsoft, deși – susțin cei ce l-au studiat – odată ce aceștia se vor convinge că pot scrie la nivel-expert un text de o pagină, în câteva secunde, va fi greu de ignorat.

Astfel, Copilot-ul va constitui un ajutor însemnat mai ales utilizatorilor neexperimentați, acesta putând lua rolul unui veritabil instructor Excel sau alte aplicații din gama Microsoftt Office.

blank